TRENDYOL’DA İŞİNİ BÜYÜT KOBİ DESTEK PROGRAMI 08.07.2020

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Trendyol işbirliğinde, “Trendyol’da İşini Büyüt KOBİ Destek Programı” başlatılmış olup Programın amacı, üyelerimizin Trendyol’da avantajlı koşullarda kendi bünyelerindeki veya üretimini yaptıkları mallarının satışa başlamasını sağlamaktır. Program kapsamında üyelerimiz, ürettiği veya satışını düşündükleri malları Trendyol üzerinden komisyonsuz satabileceklerdir. Trendyol’da bir ay boyunca, 30 bin TL’ ye kadar sıfır komisyonla satış yapmak mümkün olup destekten sadece Trendyol’a ilk defa satıcı olma başvurusu yapacak KOBİ’lerimiz faydalanabilecektir. Başvurular www.trendyol.com/saticiformu adresinden alınacaktır.  Destek programının kapsamı ve başvuru süreci ile ilgili bilgiler www.tobb.org.tr adresinde ve ekte bulunan bilgilendirme metninde bulunmaktadır.