Süper İncir 26 Temmuz’da gösterime girecek. 24.08.2014

26 Temmuz’da gösterime girecek olan “Süper İncir” filminin oyuncuları ve filme destek veren kuruluşların temsilcileri Aydın Valisi Kerem  Al’ı makamında ziyaret ederek filmin kapalı gişe oynaması için fikir alışverişinde bulundular.

 

 

Aydın Valisi Kerem Al’ın makamında gerçekleşen ziyarete Aydın İl özel İdaresi Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, AYTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit ile filmin oyuncuları katıldı.

 

 

Film oyuncuları ve oda başkanları ile görüşen Aydın Valisi Kerem Al,  “İlimizin en önemli tarım ürünü inciri ve tarihi mekânların tanıtımını amaçlayan bu filmin, gösterime girmeden önceki tanıtımlarının gerekli çalışmaları yapmak için film oyuncuları ve oda başkanlarıyla değerlendirdik. İlimizle özleşen bir film olduğu için bizlerdeki heyecanı artırıyor. Gerek incirin gerek ilimizin tanıtımında büyük etken olacak olan bu filmin başarılanı bekliyorum. Fakat filmimizin bir sezon şansızlığı var. Tam tatil sezonunu ortasındayız. Bununla beraber Ramazan ayındayız. Bunlar filmi negatif yönde etkileyecektir. Ama buna rağmen hedefleri tutturacağız diye düşünüyorum” dedi.