MHP’den AYTO’ya başarı temennisi 26.08.2014

MHP Aydın İl Başkanı Fevzi KÖSE, Merkez İlçe Başkanı Mehmet UYSAL, İl Kadın Kolları Başkanı Havva KUKUL ve Yönetim Kurulu Üyeleri 08/07/2013 günü saat 14.30 da Aydın Ticaret Odasında görevlerine yeni seçilen Meclis Başkanı A. Sefa YÜKSEL ile Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN’i ziyaret ederek, hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular,
İl Başkanı Fevzi KÖSE, ziyarette yaptığı konuşmasında; seçimler demokrasimizin sağlıklı işlemesinde önemli sınavlardır.
 
 
Geçen Mayıs ayında yapılan AYTO seçimlerinde organ üyelikleri yeniden seçildi. Yeni bir şevk ve heyecanla başarılı çalışmalara imza atacağınıza inanıyoruz. Şahsınızda sizi ve organ üyeliklerinde görev alan tüm arkadaşları kutluyor, başarı dileklerimizi iletiyoruz. Aydın için, Aydın’da yaşayan insanımız için mutlu, refah ve huzurlu bir yaşam sürdürmeleri kurumlarımızın ortak hedefidir ifadelerinde bulundu.
 
 
Yönetim Kurulu Başkanı Hakan ÜLKEN, Ülkemizin ekonomik ve sosyal yaşamında AYTO gibi meslek kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ne kadar vazgeçilmeyecek kuruluşlar ise siyasi partiler de siyasi yaşamında vazgeçilemez kurumlarıdır. Ziyaretinizden dolayı memnun olduğumu belirtir, başarı dileklerinizden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Kurumlarımızın kulvarları farklı olsa da hedefimiz aynı diye düşünüyorum. Aydın’ın menfaatlerini kurumlarımızın menfaatlerinin önünde yapacak olduğumuz çalışmalarımızda işbirliği içinde olabileceğimizi düşünüyorum. Ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dedi.