MHP Efeler Adayı Taner’in AYTO ziyareti 27.08.2014

MHP Efeler Belediye Başkan adayı Recep Taner ve beraberindeki heyet Aydın Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, yönetim kurulu ve meclis üyeleri yer aldılar.

 

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette önümüzdeki yerel seçimde Efeler ilçesi ile ilgili Aydın Ticaret Odası’nın talepleri konuşuldu.

 

Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken “Biz söz uçar yazı kalır mantığı ile Odamızı ziyaret edecek tüm adaylarımızdan taahhütname isteyeceğiz. Bununla ilgili çalışmalarımız önümüzdeki birkaç gün içinde tamamlanacak. Taleplerimizi sizlere yazılı olarak ileteceğiz.” dedi.

 

Başkan Hakan Ülken Efeler ve Büyükşehir Belediye Başkan adaylarından istenecek olan taahhütnamenin ar-ge çalışması niteliğinde olduğunu belirterek “ Taahhütnamedeki taleplerimiz meslek komitelerinden gelen talepleri içermektedir. Meslek komitelerimiz de o sektörün önde gelen kişilerinden oluşmaktadır. Kişisel değil kurumsal taleplerdir.” diyerek sözlerini  tamamladı.

 

MHP Efeler Beledipye Başkan Adayı Recep Taner ise Aydın Ticaret Odası’ndan gelen taleplerin her zaman dikkate alınacağını, AYTO tarafından hazırlanan taahhüdü imzalayacağını söyledi.