Manisa TSO Başkanı Bülent Koşmaz’dan iade-i Ziyaret 27.08.2014

Aydın Ticaret Odası’nın Haziran ayında kurum ve kuruluşlara gerçekleştirdiği ziyaretlerin sonrasında iade-i ziyarette bulunan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz  ve Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun Aydın Ticaret Odası’na başarı dileklerini ileterek önümüzdeki süreçte koordineli çalışma temennisinde bulundu.

Ziyarette AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran ve Başkanlık Danışmanı Alaattin Arslan hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, bölgesel bazda komşu ilimiz Manisa ile istişare halinde birlik beraberlik içinde çalışacaklarını belirterek bölgenin tamamını ilgilendiren lojistik ve zeytinyağı gibi birçok konu da ortak projelerin üretilebileceğini ifade etti.