KOBİ Fuarcılık’tan AYTO’ya plaket 29.08.2014

21-24 Kasım 2013 tarihlerinde eski TEKEL tütün depolarında düzenlenen 2. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı’na destek veren Aydın Ticaret Odası’na KOBİ Fuarcılık yetkilileri tarafından plaket takdim edildi.

 

Aydın Valiliği, TOBB, Aydın Ziraat Odası, Aydın Ticaret Odası, Aydın Sanayi Odası, Aydın Ticaret Borsası, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Aydın Ziraat Odası Adnan Menderes Üniversitesi, Aydın Belediyesi ve KOSGEB  işbirliği ile organize edilen 2. Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı beklenen başarıya ulaştığını ifade eden KOBİ Fuarcılık yetkilisi Mustafa Manap, “Fuarımız 293 Firma ve 118 bin ziyaretçinin katılımıyla Türkiye’de tarım fuarları arasında 3. sıraya yerleşti. Bu başarıya ulaşmamızda bize destek veren kuruluşlara teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

  AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası olarak fuarlara çok önem verdiklerini belirterek “Atlasjet ile yapmış olduğumuz işbirliğimiz sayesinde üyelerimizi ücretsiz olarak fuarlara götürüp sektörel gelişmeleri yakından takip etmeleri noktasında yardımcı olma gayreti içerisindeyiz. Aydın’da ulusal düzeyde bir tarım fuarının açılmış olmasından da gurur duyuyoruz. Temennimiz ilimizde farklı sektörlerde de fuarlar açılması. Aydın’ın ticari hayatına katkı sağlamasıdır. Her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazırız.” diye konuştu.