Haydi AYDIN ! 2. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’na 01.09.2014

Geçen yıl birincisi başarıyla gerçekleştirilen AYDIN TARIM GIDA ve HAYVANCILIK FUARI’nın ikincisi 21-24.Kasım.2013 tarihlerinde ASTİM Organize Sanayi Bölgesi, eski Tekel tütün depolarında yapılacak. KOBİ Fuarcılık firmasınca organize edilen fuarda bu yıl300’e yakın katılımcı firma stant açacak.

 

Fuar; Aydın Belediyesi, Aydın Ziraat Odası, Adnan Menderes Üniversitesi, TOBB’ne bağlı Meslek Kuruluşları, KOSGEB ile Gıda Tarım Hayvancılık Bakanlığı’nın İl Müdürlüğü tarafından destekleniyor.

 

HAYALLERİMİZ GERÇEKLEŞSİN

 

 Fuar öncesi çalışmaları değerlendiren Oda başkanları 2. Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nda “Hayallerimiz Gerçekleşsin” sloganı ile imza kampanyası başlatacaklar. Çıldır Havaalanı’nın yolcu taşımacılığına açılması, 2023 Yatırım Planına alınan İzmir-Aydın Denizli Hızlı Tren Taşımacılığı Projesinin 2014 yılında başlatılmasını isteyecekler.

 

Fuara 100 bin kişinin üzerinde ziyaretçi bekleniyor.

 

2. Aydın Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın son durumu hakkında bilgi veren KOBİ Fuarcılık Yetkilisi Mustafa Manap  12 bin 600 metrekare kapalı  alanda gerçekleşecek fuar için yapılan çalışmalarda geçen seneye göre katılımcı firma sayısının %100 arttığını belirtti.

 

Geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Aydın Tarım Gıda ve Hayvancılık Fuarı’nın çevre illerde 1. Türkiye genelinde 3. Sırada yer aldığını kaydeden Manap, “Önümüzdeki yıl birçok tarım ürünü üretiminde ilk 10’da yer alan tarım kenti Aydın için fuarımızı uluslar arası standartlara ulaştırmayı hedefliyoruz.” dedi.  

 

Aydınlıların katılımı için 4 gün boyunca sabah 10.00 akşam 18.00 saatleri arasında her saat başı Bey Camii’nden fuar alanına