Emniyet Müdürü Adnan Taşdan AYTO Yöneticilerini ziyaret etti. 03.09.2014

Aydın il Emniyet Müdürü Adnan Taşdan Aydın Ticaret Odası Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel,  Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’i  ve yöneticileri ziyaret etti.

 

AYTO Başkanı Hakan Ülken’in makamında gerçekleşen ziyarette, Aydın’ın genel ekonomik yapısının yanı sıra Aydın’ın asayiş durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Aydın’ın ekonomik hayatı hakkında bilgi veren AYTO Başkanı Hakan Ülken “30 Mart 2014 tarihinde yapılan son mahalli seçimlerle Büyükşehir statüsüne kavuşan ilimiz Aydın’da tarım ve turizm sektörleri lokomotif sektörlerdir. İl nüfusunun yarıdan fazlası geçimini tarımdan sağlamaktadır.” dedi.

 

Aydın’ın asayiş durumu hakkında da görüşlerini aktaran AYTO Başkanı Hakan Ülken, “Aydınlılar genel olarak sakin bir yapıya sahiptirler. Ancak duyarsız da değillerdir. Sermaye güven ortamı ister. Bu nedenle koordineli çalışmaya hazırız.” diye konuştu.

 

Aydın Ticaret Odası üyelerinin ve Aydın halkının asayiş ile ilgili taleplerini aktaran AYTO Başkanı Hakan Ülken, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’a ziyaretinden dolayı çok teşekkür etti.