AYTO, Üyelerini Uçurmaya Devam Ediyor 05.09.2014

Aydın Ticaret Odası;  yazılım, bilişim ve teknoloji alanında faaliyet gösteren üyelerini dünyanın en tanınmış, en başarılı ticaret fuarı markası olarak tanımlanan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’na uçurdu.

 

Hannover merkezli başlayan CeBIT Eurasia dünya da Avustralya, Brezilya ve Türkiye’de düzeniyor. Bu yıl 23 ülke katılımının sağlandığı fuarı 58 farklı ülkeden 145 bin civarında kişi ziyaret etti.

 

Aydın Ticaret Odası’nın Atlasjet firması ile yaptığı ikinci fuar organizasyonu çalışmasına AYTO’nun 108 üyesi katıldı. 24-27 Ekim 2013 tarihlerinde düzenlenen CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı’nı üç gün boyunca üç ayrı kafile ziyaret etti.

 

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Atlasjet ile yapılan protokolden sonra AYTO üyelerinin ikinci fuar uçuşunu gerçekleştirdiğini belirterek “Aydın Ticaret Odası üyelerini uçuran bu hizmetimizin sonucunda Aydın ekonomisinin de uçmasını istiyoruz. Fuarlarda üyelerimizin gördüğü yeniliklerle işlerini geliştirmelerini ve günün koşullarına uygun ticaret yaparak kazançlarını arttırmalarını arzuluyoruz.

 

Şuan üyelerimizi uçakla uçuruyoruz ama gelecek hedefimiz; Aydın’ın ekonomisini uçuşa geçirmek. Üyelerimize güvenimiz tam ve bunu başaracağımıza inanıyorum. Oda olarak üyelerimizin önünü açacak, her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

 

CeBIT Eurasia Fuarı’nı AYTO organizesi ile ziyaret etmekten oldukça memnun olan AYTO üyeleri fuar ziyareti sonrasında yapılan anket çalışmasında CeBIT Eurasia’nın katılımcı firmalar nezdinde yaptığı organizasyonun beklentilerini karşılamadığını ifade ettiler.