AYTO, tarihinde ilk kez TOBB Yönetim Kurulu listesinde 06.09.2014

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Yönetim Kurulu listesinde 2. Yedek üye olarak yer aldı.  Bunun yanı sıra AYTO Başkanı Hakan Ülken Ticaret Odaları Konsey Üyeliği’nde asil listede yer alırken Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel 2.  Sırada yedek üye olarak girdi. 
 
 
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’nde gerçekleşen 69. genel kurul da 4. kez TOBB Başkanlığına seçilen M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun listesinde Aydın Ticaret Odası, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ile ilk kez en üst düzeyde temsil edildi.  Aynı zamanda Hakan Ülken  Ticaret Odaları Konseyi asil üyeliğine seçilirken  Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel yedek üye olarak yer aldı. Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan’ın da asil üye olarak yer aldığı Ticaret Odaları konseyinde Aydın’ın ağırlığı hissedildi. 
 
 
Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu başkanı hakan ülken yaptığı açıklamada başarının Aydın’a ait olduğunu belirterek “ Aydın’a hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aydın’ı Ankara’da en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.