AYTO, Makine Mühendisleri İl Temsilciliği istişare de bulundu. 07.09.2014

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Metin Albeyoğlu ve temsilcilik kurulu üyeleri Aydın Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret etti. Ziyarette AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün Evran ile Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kemal Yüce ve  Sertuğ Yakan hazır bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken Türkiye Odalar Borsalar Birliği gibi Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin de kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları olarak aynı payda altında birleştiklerini meslek mensupların menfaatleri doğrultusunda çalışmalar yapmak üzere kurulduklarını ifade ederek mesleki anlamda işbirliği yapılması gereken noktalarda ortak projelerde görev almaya hazır olduklarını ifade etti.

 

Makine Mühendisleri Odası Aydın İl Temsilcisi Metin Albeyoğlu Aydın Ticaret Odası’nın geçmişinde Meclis Başkanı olarak görev aldığını ifade ederek “ Ben Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi görevimle birlikte aynı zamanda da Aydın Ticaret Odası üyesiyim.  Meslek mensuplarımızın menfaatlerinin yanı sıra Aydın için yapılacak her türlü projede yer almaya hazırım.” dedi.

 

Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise “ Sayın Metin Albeyoğlu, Aydın Ticaret Odası’nda görev yapan Meclis Başkanlarımızdan olup Aydın için bir değer olduğunu ifade etmek istiyorum. Çok yönlü kişiliği ve tecrübelerinden faydalanarak ortak projeler üreteceğimize inanıyorum.” diye konuştu.