AYTO’nun Yeni Yöneticileri Vilayet Protokolünü Ziyaret Etti. 07.09.2014

Aydın Ticaret Odası'nın (AYTO) yeni yöneticileri ilk ziyaretlerini geçekleştirdi. Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’in başkanlığında oluşan heyet ilk olarak Aydın Valisi Kerem Al, Belediye Başkanı Özlem Çerçiğoğlu, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit ve Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel’i ziyaret ettiler. 
 
 
Heyette Meclis Başkanı Abdullah Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’in yanı sıra Meclis Başkan Yardımcıları Bülent Durak, Fatih Namık Talay, Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Cerit, Ergün Evran, Alim Er, Kanat Ay Karul, Murat Kemal Yüce,Mustafa Fatih Erkul, Emine Denizhan Sandıklılı, Mehmet Nuri Tuncal ve Meclis Üyesi İmran Mutlu Yüksel ile Gökhan Pehlivan yer aldılar. 
 
 
Ticaret Odası heyetini tebrik eden Vali Kerem Al, AYTO’da genç bir ekibin başa geçtiğine dikkat çekerek  "AYTO yönetiminin, devraldığı hizmet bayrağını ileriye taşıyacağına inanıyorum. seçimde ortaya çıkmış olabilecek dargınlıkları küskünlükleri bitirmek sizlerin elindedir. Bu yönetim birlik beraberlik içerisinde kentimize güzel hizmetler kazandıracaktır" dedi.
 
 
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken de, genç bir ekip olmanın yanında liyakat sahibi bir yönetime sahip olduklarını söyleyerek “ Hepimiz sorumluluklarımızın bilincindeyiz, seçimler geride kaldı artık Aydın'a ve oda üyelerimize yönelik çalışmalarda üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Hızlı bir şekilde üye odaklı projeler hayata geçireceğiz" diye konuştu. 
 
 
Aydın Ticaret Odası heyetinden ortak projelerin hayata geçirilmesini isteyen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu “Kente katma değer yaratmak gerekiyor. Her türlü işbirliğine hazırım.” dedi. 
 
 
ADÜ Rektörü Prof.Dr. Mustafa Birincioğlu sivil toplum örgütlerinin etkinliğinin giderek artacağını ifade ederek “Adnan Menderes Üniversitesi’nin güçlü olması demek Aydın’ın güçlü olması demektir. Üniversitemizin güçlenmesi konusunda sizlerden destek istiyorum.” diye konuştu.
 
  
Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, “Allah size bu görevi nasip etti, bu görevinizi layıkıyla yapacağınıza inanıyorum.” diye konuşurken  Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ise Aydın Ticaret Odası heyetine çalışmalarında başarılar diledi.