AYTO Başkanı’ndan Girişimci Kadınlara Tam Destek… 08.09.2014

Aydın Girişimci Kadınlar Derneği Başkanı Esen Türker ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nalan Tosun, Selda Atay, Didem Evci, Belkıs Ancin Aydın Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu’yu ziyaret ettiler. 
 
 
Dernek Başkanı Esen Türker, 01-04 Aralık 2012 tarihlerinde Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde  olan elişi çarşısı kurulacağını belirterek ““Evde üretim yaparak girişimcilik ruhu olan ve kendisine yol haritası çizemeyen bu bayanlara destek verip bu pazar sayesinde onların geliştirilmesini sağlayacağız. Daha sonra bu pazarda satışa sunulan ürünlerin üreticileri KOSGEB desteğiyle, girişimcilik ruhlarıyla beraber kendilerini daha da geliştirme fırsatı olacak ve bu kadınlarımız örnek girişimci haline gelecek" diye konuştu.
 
 
Kurulacak olan el işi sergisini ziyaret etmeyi çok istediğini söyleyen Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, “Kadınların bir araya gelmesi,  yol gösterici olmanız, birliktelik ruhunun oluşmasına katkılarınız nedeniyle sizleri kutluyorum, elişi çarşısını ziyaret etmeyi çok istiyorum. Çünkü kazandığımız her bir girişimci, istihdam demek, üretim demek, vergi demektir. Çalışmalarınızda şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.