AYTO Başkanı Hakan Ülken ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. 09.09.2014

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte AGC’yi ziyaret etti. AGC Başkanı Suat Deniz AYTO’nun yeni yönetiminin genç isimlerden oluştuğunu belirterek, başarı dileğinde bulundu. AYTO ile her zaman iyi ilişkiler içinde bulunduklarını ifade eden Deniz, “AYTO’nun kapıları açık olduğu sürece biz de her zaman yanlarında olacağız. Genç ve dinamik bir ekibe sahipler. Aydın için güzel çalışmalar yapmaya her zaman varız” dedi.
 
 
AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise yaptığı konuşmada Aydın’ın gerçek anlamda ‘güzide’ basın temsilcilerine sahip olduğunu dikkat çekti. Ülken, “Aydın’a yön veren, iyi yansıtan, halkın haber alma özgürlüğünü kullandıran basın camiasına sahibiz. Görev süremizde iki haftayı doldurduk” diye konuştu.
 
 
Göreve geldikleri ilk gün verdikleri ‘birliktelik’ sözünü hatırlatan Ülken, “Bu birliktelik sözde kalmayacak. Meclise giren-giremeyen,yönetim kurulumuzda olan-olmayan tüm üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz. Eleştirdiklerimizi yaparsak eleştirilen durumuna düşeriz. Tüm oda üyelerimizle birlikte ortak akılı bularak hareket edeceğiz” diye konuştu.
 
 
Aydın’ın klişe bir tabirle tarıma dayalı bir ekonomisi olduğunu ifade eden Ülken, “Tarıma dayalı ekonomi memura dayalı ekonomiye dönmeye başladı. Bugün Aydın Merkez’in her yıl nüfusu 10 bin artıyor. Artık buraya gelen memurlar ev alıyor. Memura dayalı ekonomi hayata geçmeye başladı” şeklinde konuştu.