AYTO 8. İhtisas Fuarını “Otel Ekipmanları 2014” ile gerçekleştirdi. 11.09.2014

AYTO  Antalya Fuar Merkezinde düzenlenen 25.   Otel Ekipmanları 2014 Fuarı’nı 30 üyesi ile birlikte ziyaret etti. Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken’in başkanlık ettiği heyet,  fuarda sektördeki gelişmeleri takip etme imkanı buldu
.
Dünyanın dört bir yanından konaklama ve ağırlama sektörü mensuplarını 25. kez Antalya’da bir araya getiren Anfaş Hotel Equipment Fuarı’nı 41 ülkeden yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti. 35 bin metrekarelik alana kurulan fuarda 350 civarında firma stand açtı.
 
Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı üyeler ile fuar ziyaretini gerçekleştiren AYTO Başkanı Hakan Ülken, fuar dönüşü yaptığı değerlendirmede “Bir fuar ziyareti çalışmasını daha tamamladık. Bu bizim Aydın Ticaret Odası olarak dönemimizde yapmış olduğumuz 8. sektörel fuar ziyareti olma özelliği taşımaktadır. Bugüne kadar 750 civarında üyemiz fuar ziyaretinde bulundu. Bu yıl Mayıs ayı sonuna kadar 10 ihtisas fuarına daha ziyaret planlamaktayız. İlk yılımızda 1500 üyemizi yurtiçi fuarları ziyaret ettirmeyi hedefliyorduk, aksilik olmaz ise bu hedefimize ulaşacağız.”  diye konuştu.