AYTO 10. İncir Festivali’nde 12.09.2014

İncirliova ilçesinde bu yıl onuncusu düzenlenen İncir Festivali’nde Aydın Ticaret Odası stand açarak destek verdi. AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken en güzel incir yarışmasında jüri üyesi olarak görev aldı.

İncirliova Belediye Başkanı Fadime Orbay yaptığı konuşmada İncirliova'da yetişen tarım ürünlerini tanıtmak amacıyla düzenledikleri bu festivalde üreticilerin ürünlerini tanıtma fırsatı bulduğunu söyledi.

AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ise Aydın İnciri coğrafi işaret tescilinin Aydın Ticaret Odası’nda bulunduğunu isteyenlerin ücretsiz olarak kullanabildiğini belirterek Aydın Ticaret Odası’na müracaat etmeleri gerektiğini ifade etti. Ülken, “İncir ile ilgili destek çalışmalarımız devam etmektedir. İncirin Aydın’ın lokomotifi olduğunu her platformda söylüyoruz.” dedi.

Etkinlik kapsamında en güzel incir yarışması düzenlenirken 11 yarışmacının katıldığı yarışmada dereceye giren üreticiler altınla ödüllendirildi.