Aydınlı Medikalciler, AYTO ile uçtu. 13.09.2014

Avrasya’ nın En Kapsamlı Medikal Fuarı expoMED ve laboratuar teknolojilerinin sergilendiği labtekMED 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul TÜYAP ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi. Türkiye ve gelişmekte olan Avrasya bölgesindeki sağlık sektörünün karar vericilerini tek çatı altında toplayan fuarlara Aydın Ticaret Odası ( AYTO ) tarafından 37 üyenin ziyaret etmesi sağlandı.

 

Fuarda beşeri ilaçlar ve eczaneler, hasta taşıma, engelli, fizyoterapi ve ortapedik ürünler, hastane ve ameliyathaneler, hastane ve tıbbi tesis yönetimi, hastaneler ve sağlık merkezleri, hijyen ve dezenfektan, medikal bilişim teknolojileri, medikal teknoloji ve elektro medikal, termal sağlık ve medikal turizm tesisleri, cihaz, ürün ve donanımlar, teşhis görüntüleme alanlarında yenilikler ziyaretçilere tanıtıldı. 68 ülkeden kamu, hastane yöneticileri, satın almacılar, bayiler, distribitörler, ve sağlık sektörünün profesyonellerinin bir araya geldiği fuarı  32 bin 253 kişi ziyaret etti.

 

expoMed ve labtekMed fuarlarını AYTO üyeleri ile birlikte ziyaret eden AYTO Başkanı Hakan Ülken ziyaret ile ilgili olarak “ Odamıza kayıtlı 37 üyemiz ile fuarımızı gerçekleştirdik, sektörün en önemlisi olanbu fuara üyelerimiz ile yeni ticari işbirlikleri kurmak/geliştirmek, yeni ürün ve teknolojileri takip etmek, bayilik ve temsilcilik almak gibi ticari fırsatları değerlendirmek üzere ziyaret ettik.Fuar esnasında üyelerimizin çok sayıda iş bağlantısı yapmaları bizi ziyadesiyle memnun etti.Bu fuarın AYTO Medikal sektörüne faydalı olmasını temenni ediyorum.” dedi.