Aydın Milletvekili Erdem Aydın için hedef birlikteliğimiz var dedi. 17.09.2014

AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, beraberinde AK Parti Aydın Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten ve bazı partililerle birlikte AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken'i ziyaret etti. Ziyarette odanın eski yönetimine verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Erdem, yeni yönetime de başarılar diledi.
 
 
Ziyarette konuşan Mehmet Erdem, amaçlarının Aydın'a hizmet olduğunu belirterek "Biz sizleri takım arkadaşlarımız olarak görüyoruz. Bizim hedef birlikteliğimiz var. Bundan sonraki süreçte ortak amaçlarımız doğrultusunda birlikte çalışacağımıza ümit ediyorum. Siyaset kendi mecrasında akıp gidecektir. Bizim çözüm üretebileceğimiz her türlü konuda birlikte hareket ederiz" dedi. 
 
 
Konuşmasında Mehmet Erdem'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, "İlimizin Ankara'da ki temsilcileri olarak orada sizler varsınız. Üyelerimizin sıkıntılarının çözümünde biz sizlerden destek isteyeceğiz. Aydın için sizlerle birlikte çalışmalar yapacağız. Bizim size ilettiğimiz ilk imar sorununun çözümünde gösterdiğiniz gayret ve bize verdiğiniz destek dolayısıyla çok teşekkür ediyorum. Aydın için ayağı yere basan sonuç odaklı projeler yapalım." dedi.