AYTO’da KOBİ Masası Çalışmalarında Sona Gelindi. 24.09.2014

Aydın Ticaret Odası’nın Aydın ticari hayatına katkılarının yanı sıra girişimci yeni üyeler yetiştirmek üzere İŞKUR ile düzenlediği Girişimcilik eğitimleri nedeniyle bilhassa tebrik eden KOSGEB Müdürü Turgut Gözen, AYTO Başkanı Hakan Ülken’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

AYTO KOBİ Masasına KOSGEB’den destek

 

Aydın Ticaret Odası üyelerinin KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirmek üzere haftada bir gün KOSGEB uzmanının Aydın Ticaret Odası’nda bulunmasını talep eden AYTO Başkanı Hakan Ülken  AYTO üyelerinin KOSGEB desteklerinden daha etkin faydalanmasını talep etti.

 

AYTO Başkanı Hakan Ülken’in talebini olumlu karşılayan Gözen bir uzmanın AYTO üyelerine KOSGEB destekleri hakkında AYTO’ da görevlendirileceğini söyledi.

 

Aydın KOSGEB Müdürü Turgut Gözen’in ziyaretinden memnuniyeti dile getiren AYTO Başkanı Hakan Ülken “İŞKUR-KOSGEB işbirliği protokolü ile ortaklaşa düzenlediğimiz eğitimlerimiz Aralık ayı sonunda tamamlanacak. Aydın’ a 175 girişimci daha kazandıracağız. Aydınlı ve konusunda uzman olan Sn. Gözen Aydın ekonomisi ve sanayisi için şanstır.” dedi.