Aydın Ticaret Odası, 2 sektörü birden uçurdu. 15.09.2014

Aydın Ticaret Odası üyeleri bu hafta sonunda iki ayrı sektörel fuarı ziyaret etti. Aydın Ticaret Odası’nın Atlasjet ile yaptığı protokol çerçevesinde sektörel fuarların ziyaretleri devam ediyor.

 

İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nden düzenlenen UNTEK 2014 – 2. Unlu Mamuller Teknolojileri, Pastane Fırın Ekipmanları Fuarı ile KET 2014 Kırmızı Et Üretimi, Teknolojileri ve Donanımları Fuarına Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı 100 üyenin ziyareti gerçekleşti.

 

Aydın Ticaret odası Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri Coşkun Cerit, Ergün Evran, M. Fatih Erkul, Nuri Tuncal ve Denizhan Sandıklılı organizasyonda bizzat görev alarak aynı zamanda AYTO Bilişim Projesi ile ilgili temaslarda da bulundular.

 

16.02.2014 Cumartesi günü et ve et ürünleri sektöründen kayıtlı üyeler ile fuara katılan Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, 17.02.2014 Pazar günü de unlu mamuller sektörünü İstanbul’da karşıladı. Her iki sektörün de fuar ziyaretine refakat eden Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken,  Aydın Ticaret Odası’nın sektörel fuar ziyaretlerinin tüm hızı ile sürdüğünü ifade ederek, “ AYTO olarak yurtiçi fuarlar kadar yurtdışı fuarları da çok önemsiyoruz. Yurtdışında faydalı gördüğümüz sektörel fuarları da programımıza aldık, bu yönde çalışmalarımız da devam etmektedir.” dedi.