Aydın Barosu’ndan AYTO’ya Ziyaret 19.09.2014

Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken’i makamında ziyaret ettiler.  Ziyarette Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Başkan Yardımcıları Coşkun Cerit, Ergün Evran, Yönetim Kurulu Üyeleri M.Fatih Erkul, Ergün Evran, Ufuk H. Devrim, Denizhan Sandıklılı, M. Kemal Yüce ve Sertuğ Yakan hazır bulundular.

 

Karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçen ziyarette konuşan Aydın Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, Aydın Barosu yöneticilerinin  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek  Devletin üç temel görevlerinden biri olan yasamanın ifa edilmesinde önemli bir rol üstlenen avukatların temsilcileri olarak kendilerini ziyaret etmelerinden onur duyduklarını, AYTO Üyelerinin ticaret hukuku ile ilgili yaşayabilecekleri sorunların tespiti ve yasal düzenlemelerle ilgili sürekli istişare halinde olabileceklerini söyledi.

 

Aydın Baro Başkanı Sümer Germen ise Aydın’ın genelini ilgilendiren her alanda kolektif çalışmaya hazır olduklarını ifade etti.