AK Parti Efeler Adayı Pekgüzel AYTO’ya Çıldır Havaalanı ve Hızlı Tren taahhüdünde bulundu. 21.09.2014

AK Parti  Efeler  adayı Yalçın Pekgüzel Aydın Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken ve Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

 

Ziyarette konuşan Aydın Ticaret Odası  Başkanı Hakan Ülken yaklaşmakta olan yerel seçimler sonucunda Aydın’ın kazanmasını temenni etti. Başkan Ülken konuşmasında “Önümüzdeki seçimler de üç siyasi partinin Efeler ve Büyükşehir olmak üzere 6 adayı yarışacak. Biz hangisi kazanırsa kazansın ama sonunda Aydın kazansın diyoruz.” dedi.

 

Aydın Sanayi Odası’nda üç dönem meclis başkanlığı yapan Pekgüzel’in Odacılık tecrübesi ve sanayici olması nedeniyle aynı dilden konuşabildiklerini ifade eden Başkan Ülken, “ Odamız bünyesinde bulunan meslek komitelerimiz çok iyi çalışıyorlar. Sektörel bazda komitelerimizin istekleri oluyor. Bu taleplerin bir kısmı yerel yönetimlerle bir kısmı da merkezi idare ile çözülebilecek konulardır. Komitelerimizin yerel yönetimlerden istemiş olduğu taleplerimizi söz uçar yazı kalır mantığı ile bir taahhüt haline getirip tüm adayları Meclis toplantılarımıza davet edeceğiz.  Bu taleplerimize karşılık bize taahhüt olarak imzalamanızı isteyeceğiz. Bu taleplerimizin başında hızlı tren ve Çıldır havaalanının ulaşıma açılması yer almaktadır.” dedi.

 

Efeler Ak Parti adayı Yalçın Pekgüzel ise hazırlanan taahhüdü sorgusuz sualsiz imzalayacağını belirterek “Ben kendimi burada size anlatma gereği duymuyorum fakat en son masterımı yerel yönetimler üzerine yaptığımı ifade edeyim.  Odaların taleplerini çok önemsiyorum. Sizin talepleriniz için elimden geleni yapacağımı ifade etmek istiyorum.”  dedi.