TÜMSİAD Aydın Şubesi ve Aydın Ticaret Odası işbirliği yapacak. 23.09.2014

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şubesi Yönetim Kurulu;  Aydın Ticaret Odası (AYTO) Meclis ve Yönetim Kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 
 
 
AYTO’da gerçekleşen ziyarete AYTO Meclis Başkanı A. Sefa Yüksel, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, TÜMSİAD Aydın Şube Başkanı Nusret Ünal ile TÜMSİAD ve AYTO Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
 
 
Ziyarette konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Ülken, AYTO’nun bundan sonraki vizyonu, hedefleri ve yeni dönemin önceliklerinden söz etti. Aydın Ticaret Odası’nın Ege Bölgesi’ndeki konumunun her geçen gün ilerlediğine vurgu yapan Ülken, AYTO’nun yeni yönetimi olarak üye odaklı bir çalışma dönemi hazırladıklarını vurguladı. 
 
 
TÜMSİAD heyeti adına konuşan Başkan Nusret Ünal’da, AYTO’nun çiçeği burnunda yönetim kurulu ve meclis başkanını tebrik etti. TÜMSİAD olarak Aydın’ın ticari gelişimi için Aydın Ticaret Odası’yla her türlü ortak akıl projesinde yer almaktan onur duyacaklarını dile getiren Başkan Ünal, “Gerek Aydın yerelinde, gerekse yurt çapındaki programlarda Aydın Ticaret Odamızın yanındayız ve çözüm ortağıyız” dedi.