- Üye Girişi
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda yürütülen “Anadolu’dakiler: 81 İl 81 Ürün Programı” kapsamında Güney Ege Kalkınma Ajansı’nca (GEKA) düzenlenen Aydın İnciri Çalıştayı’na Aydın Ticaret Odası (AYTO) Danışmanı Dr. Hilmi Anaç katılım sağladı.
Kamu kurumları, yerel yönetimler, üniversiteler, meslek kuruluşları, üreticiler ve sektör temsilcilerinin yer aldığı etkinlikte, Aydın İncirinin geleceği, üretimden markalaşmaya kadar farklı konu başlıklarında ele alındı, paydaşların görüş ve önerileri değerlendirildi.
Toplantıda söz alan Dr. Hilmi Anaç, Aydın İncirinin Türkiye ve Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescilinin AYTO’ya ait olduğuna dikkati çekerek, incir konusundaki görüşlerini dile getirdi.