AYTO'DAN YAPI FUARI ÇIKARMASI 29.04.2026

Aydın Ticaret Odası (AYTO), üyelerini sektörlerinin önemli fuar organizasyonlarıyla buluşturmaya aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, AYTO 1. Meslek Komitesi (Yapı Malzemeleri), 9. Meslek Komitesi (İnşaat), 10. Meslek Komitesi (İnşaatı Destekleyici Faaliyetler) ve 16. Meslek Komitesi’ne (Teknik Danışmanlık ve Müşavirlik) kayıtlı oda üyeleri, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 48. Turkeybuild İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na katılım sağladı.

Ulaşım ve konaklama giderlerinin AYTO tarafından karşılandığı fuarda üyeler, sektörlerine ilişkin gelişmeleri ve yenilikleri yerinde inceleme fırsatı buldu.

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan Ülken, inşaat sektörünün; sanayi ve hizmet sektörü başta olmak üzere birçok yan sektörü harekete geçirmesi bakımından ülke ekonomisinin lokomotif alanlarından biri olduğunu vurguladı.

ÜLKEN: “SEKTÖRE VE AYDIN EKONOMİSİNE KATKI SAĞLIYORUZ”

AYTO olarak fuar ziyaretlerini düzenli şekilde sürdürdüklerini belirten Başkan Ülken, “48. Turkeybuild İstanbul Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na Odamızın 4 Meslek Komitesi’nden 81 üyemiz katılım sağladı. Üyelerimiz, fuarlar sayesinde sektörlerindeki yenilikleri ve gelişmeleri yerinde gözlemleme fırsatı buluyor. Aynı zamanda fuarlar, yeni iş bağlantıları kurulmasına imkân tanıyan önemli platformlar oluşturuyor. Üyelerimizin fuardan edindikleri bilgi, deneyim ve iş bağlantıları neticesinde hem sektörümüze hem de Aydın ekonomisine katkı sağlıyoruz. Bunu çok önemsiyoruz. Fuar ziyaretlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.