ÜLKEN, BOGOTA TSO BAŞKANI POLANCO İLE GÖRÜŞTÜ 09.05.2024

Dünya Odalar Federasyonu (WCF) Başkanlığını yürüten TOBB Başkanımız Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ve Türk iş dünyasını temsilen WCF Amerika Bölge Zirvesi için Kolombiya’nın başkenti Bogota’da bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Bogota Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ovidio Claros Polanco ile görüştü.​ TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken başkanlığındaki heyette, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Dünya Odalar Federasyonu Genel Konseyi üyesi İzzet Volkan, TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Sarp Kalkan, AB ve Dışilişkiler Daire Başkanı Mustafa Bayburtlu ile Uzman Yardımcısı Simay Tunçkılıç yer aldı. Görüşmede Türkiye-Bogota ticari ve iktisadi ilişkileri ele alınarak, ilişkilerin geliştirilmesi konusunda TOBB ve Bogota TSO tarafından yapılabilecek ortak çalışmalar ele alındı.