11. ULUSLARARASI AYDIN TARIM, GIDA VE HAYVANCILIK FUARI AÇILIŞ TÖRENİ 18.04.2024

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN, 11. Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı Açılış Törenine katılım sağladı.

Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN “Üst kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Aydın Ticaret Borsamız, Aydın Ticaret Odamız, Aydın Sanayi Odamız ve Aydın Ziraat Odamız organizasyonu ile  18-21 Nisan 2024 tarihleri arasında bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Aydın Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı ile Aydın’ın tarım potansiyelinin gelişimine katkı sağlamayı, yeni teknolojik gelişmeler ile üreticileri ve sektör temsilcilerini buluşturmayı, Aydın tarım ürünlerini ve tarım potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda duyurmayı amaçlıyoruz. Stant açan Üyelerimiz, farklı illerden gelen firmalar, sektörlerimiz ve Aydınımıza hayırlı, bereketli olsun” dedi.