AYTO AKADEMİ EĞİTİMLERİNE YOĞUN İLGİ 26.03.2024

AYTO Akademi tarafından organize edilen, eğitmenliğini Toplam Kalite Uzmanı Teyfik Bıyıklı’nın yaptığı “"SAT SATABİLİRSEN!” Eğitimi Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitimde satış nedir, satıcı kimdir, başarılı satış sürecinin ipuçları, satış sürecinde itirazlar, başarısızlıklar, hatalar ve müşteriye özel olduğunu hissettirme vb. konular ele alındı.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kahraman “Çağımızda gelişen teknoloji ve özellikle yakın zamanda pandeminin beraberinde gerekli kıldığı uygulamalar ile çağa ve duruma yönelik yeni dönem satış teknikleri daha da önem kazandı.  Özellikle pandemi döneminde ticarette müşteri odaklı satış teknikleri, dijital pazarlama becerilerinin ve bu alanda iş kapasitesi geliştirmenin önemini daha da kavradığımız bir süreç yaşadık. Üyelerimize eğitime gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz”, dedi.