Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek Başkanlığında, AYTO’da Aydın İş Dünyası ile İstişare Toplantısı 18.03.2024

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Mehmet Şimşek Başkanlığında, AYTO’da Aydın İş Dünyası  ile İstişare Toplantısı gerçekleştirildi

Odamız M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda, Hazine ve Maliye Bakanımız Sn. Mehmet Şimşek’in teşrifleri ile Aydın İş Dünyası  ile İstişare Toplantısı gerçekleştirildi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Aydın Ticaret Odası'nda iş insanları ile bir araya geldi. Bakan Şimşek’i TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, kurum ve kuruluşların temsilcileri karşıladı. Toplantıya Aydın Valimiz Sn. Yakup Canbolat, Aydın Oda ve Borsa Başkanları, ilgili kurum ve kuruluşların yöneticileri, AYTO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ve AYTO Üyeleri katıldı.

Toplantı sonrasında TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken, Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet Şimşek’e Efe heykeli takdiminde bulundu.