AYTO AKADEMİ AYDIN’IN ÖNEMLİ EĞİTİM MERKEZLERİNDEN BİRİ HALİNE GELDİ 01.02.2024

AYTO Akademi tarafından organize edilen, eğitmenliğini Uzman Eğitmen Gürhan BALIKÇI’nın yaptığı “Personel Özlük İşleri, SGK Uygulamaları, Bordrolama ve Çalışma Hukuku” Eğitimi Odamız AYTO Akademi Eğitim Salonu’nda gerçekleştirildi. Eğitimde özlük dosyası oluşturma, iş sözleşmesi, brüt ücret, net ücret, izinlerde ücret hesabı, gelir vergisi dilimleri, fazla çalışma, dinlenme süreleri, kıdem tazminatı, SGK yazışmaları, işe giriş ve işten ayrılış bildirgelerinin SGK sisteminden verilmesi, iş ilişkisinin sona ermesi vb. konular ele alındı.

Eğitim hakkında açıklamalarda bulunan Aydın Ticaret Odası Genel Sekreteri İlknur Kahraman “Düzenlediğimiz eğitimlere üyelerimizin gösterdiği ilgi bizleri çok memnun ediyor. Görünen o ki artık AYTO Akademi alanında Aydın’ın önemli eğitim merkezlerinden biri haline geldi. AYTO Akademi’ye bu değeri veren üyelerimize ve katılımcılarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.