OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 29.01.2024

Aydın Ticaret Odası Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN’in, TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Yönetim Kurulu ile olan programından dolayı iştirak edemediği toplantıda konuşan AYTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ergün EVRAN, Ocak ayı içerisinde Aydın Ticaret Odası olarak yerel ve ulusalda yapılan çalışma ve görüşmelere değindi, gündemdeki ekonomi konularına dair değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda 2023 yılında gerçekleştirilen Meclis Toplantılarının tamamına katılım sağlayan Meclis Üyelerine plaket takdimi gerçekleştirildi. AYTO Meclis Başkanı Coşkun Cerit, meclis üyelerine özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Toplantı sonunda AYTO Meclis Üyelerinin sektörlerine yönelik sorun ve talepleri ele alındı