ARALIK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 30.12.2023

Aydın Ticaret Odası Aralık ayı Olağan Meclis Toplantısı, AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT başkanlığında AYTO M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda gerçekleştirildi.  Toplantıda AYTO Meclis Başkanı Coşkun CERİT tarafından Kasım ve Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı.
 Toplantıda konuşan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN, “2023 yılı Odamız için verimli bir yıl oldu, hem yerelde hem de ulusal ve uluslararası mecrada verimli, Üyelerimize, ülkemize fayda sağlayacak Avrupa Birliği, Güney Ege Kalkınma Ajansı ve Dışişleri Bakanlığı sponsorluğunda projeler yürüttük. İnsana Yakışır İş ve Geleceğimiz İçin Önce Güvenlik, AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi, ASEAN Üye Devletleri İle Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformunun Güçlendirilmesi Projesi  başta olmak üzere uluslararası ses getiren projelere imza attık. Yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı AYTO Yönetim Kurulumuza, Meclis Üyelerimize ve personelimize teşekkür ediyor, 2024 yılının Üyelerimiz, Aydın’ımız, ülkemiz ve tüm dünya için sağlık, huzur ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.
Toplantıda performans yönetim sistemleri değerlendirmeleri neticesinde, özverili çalışmalarından dolayı AYTO personellerine plaket takdim edildi.