ASEAN PROJESİ KAPSAMINDA TÜRKİYE TOPLANTISI 14.12.2023

Aydın Ticaret Odamızın da yürütücüsü olduğu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adana Sanayi Odası (ADASO), Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliğinde devam eden “Güneydoğu Asya Birliği Üye Ülkeleri (ASEAN) ile Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformu Kurulması Projesi kapsamında ülkemiz tarım ve yem ürünleri, turizm ve eğitim sektörleri hakkında bilgilendirme sunumlarının gerçekleştirildiği ve proje kapsamında ilimize gerçekleştirilen heyet ziyareti, B2B toplantıları hakkında değerlendirmelerin yer aldığı toplantı düzenlendi. Tarım ve Yem Ürünleri, Turizm ve Eğitim Sektörü Panelinin de yer verildiği toplantıda, TOBB Türkiye Tarım Meclisi Başkanı Ülkü Karakuş, TOBB Eğitim Meclisi Başkan Yardımcısı Mirkan Aydın ve TOBB Turizm Meclisi Danışmanı Necip Boz ilgili sektörler hakkında bilgilendirme sunumları gerçekleştirdi ve toplantı sonunda katılımcıların soruları cevaplandırıldı.