A'DAN Z'YE İHRACAT EĞİTİMİ 30.11.2023

AYTO Akademi organizasyonu ile “A'dan Z'ye İHRACAT Eğitimi” gerçekleştiriliyor. Aydın Ticaret Odası’na kayıtlı farklı sektörlerden AYTO üyelerinin katıldığı,  eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.  Dış Ticaret Uzmanı Emel ALTINBAŞ tarafından verilen eğitimde İhracatta Müşteri / İthalatta Tedarikçi Bulma, Dış Ticarette İş Planı Geliştirme,  Gümrük Mevzuatı – Gümrük Tarifesi Kavramları, GTİP, Dış Ticaret Operasyon Sürecindeki Temel Kavramlar, Gümrük İşlemlerinde Kullanılan Temel Belgeleri Tanıma, NCOTERMS Kavramı – Dış Ticarette Kullanılan Teslim Şekilleri, Dış Ticarette Kullanılan Ödeme Şekilleri ele alınıyor.

Eğitim ve AYTO Akademi’nin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulunan AYTO Genel Sekreteri İlknur KAHRAMAN “Odamız bünyesinde düzenlediğimiz AYTO AKADEMİ eğitimlerine her geçen gün artan ilgi ve eğitim taleplerini görmek çok güzel. Eğitim sonunda Üyelerimiz, kendi ticaretlerinin yanı sıra Aydın’ın ihracatına da olumlu katkı yapacaklardır. Üyelerimize yönelik bu ve benzeri eğitimleri 2024 yılında eğitim programımıza dahil etmemiz için Üyelerimiz AYTO Akademi Eğitim Birimimiz ile iletişime geçebilirler” dedi.