TOBB AYDIN İL KADIN GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU 6. DÖNEM SEÇİMLERİ 30.10.2023

AYTO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyeleri, Belgin Çekmen Altay, Duygu Sandıklılı Coşğun,  Gülhan Erkuş ve Şule Çıvkaroğlu Aydın Ticaret Borsası’nda gerçekleştirilen İl İcra Kurulu Başkanlık Seçimlerine katıldı.  Esen Türker ile Güler Kurudere Akbaş’ın başkan adayı açıklamalarından sonra seçimlere geçildi. Seçimlerde oy çoğunluğu ile 6. Dönem başkanlık yarışını Güler Kurudere Akbaş kazandı. Aydın Ticaret Odası (AYTO) olarak başkan ve başkan yardımcısı için AYTO adına aday çıkarmadıklarını ifade eden AYTO Yönetim Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyesi Belgin Çekmen Altay, "Çalışmalarımız asla icra kurulu boyutunda kalmamalı, her Oda ve Borsamızın mevcut Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine ulaştıracak projeler için çalışması önem arz etmektedir. Aydın ilinde 9 Oda ve Borsada görev alan her bir Kadın Girişimciler Kurulu Üyemiz çok donanımlı kadınlar ve bu nedenle her biri çalışmalara, projelere aktif olarak dahil edilmelidir. AYTO olarak Kadın Girişimciler Kurulu İl İcra Kurulu ile işbirliği içerisinde olacağımızı belirtir, bu vesileyle, yeni seçilen Başkan ve İcra Komitesine başarılar dileriz" dedi.