AYDIN TİCARET ODASI TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİ (AYDINTOTAM) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ 17.10.2023

Üst kuruluşumuz TOBB’un girişimleri ile iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın, özellikle Oda Üyelerimizin ticari hayatlarında ve çalışanları ile yaşadığı uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla kurulan TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğinde, TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Onur YÜKSEL ’in katılımlarıyla Odamız M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda “Aydın Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Arabulucu Avutkatların ve AYTO Meclis Üyelerinin de katılım sağladığı toplantıda, TOBB UYUM’un kurulduğu günden bugüne kadar  gerçekleştirdiği çalışmaları ve  Akredite Arabuluculuk Sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.