AYDIN TİCARET ODASI TAHKİM VE ARABULUCULUK MERKEZİ (AYDINTOTAM) BİLGİLENDİRME TOPLANTISI 16.10.2023

Sayın Üyemiz,

Üst kuruluşumuz TOBB’un girişimleri ile iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın, özellikle Üyelerimizin çalışanları ile yaşadığı uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla kurulan TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan “Aydın Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Bilgilendirme Toplantısı” TOBB Uyum Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Onur YÜKSEL ’in katılımıyla 16 Ekim 2023 Pazartesi günü (bugün) saat 14:00’de Odamız 4.Kat M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU Konferans Salonunda yapılacaktır. Katılımınızı önemle rica ederiz.