KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı 11.10.2023

Ülkemiz imalat sanayinin yalın dönüşüm yoluyla verimlilik artışına katkı sağlamak amacıyla T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü ile KOSGEB iş birliğinde geliştirilen KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği hakkında Odamız M.Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve Model Fabrika Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken’in açılış konuşmaları ile başlayan toplantıya, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdür Yardımcısı  Hakan Erten, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Nihan Menteşoğlu, İzmir Model Fabrika Direktörü Anıl OKÇU, FTNFuton Pazarlama A.Ş. Operasyonlar Müdürü Mustafa Büyükkabasakal, Kalite ve Sürekli İyileştirme Yöneticisi Merve Balcı ve KOSGEB süreç danışmanı Ahmet Dursunoğlu katılım sağladı. Toplantıda panelistler tarafından İzmir Model Fabrika Yalın Dönüşüm Uygulamaları ve KOSGEB Yalın Dönüşüm Desteği ve KOBİ Bilgi Sistemi Sunumu gerçekleştirildi.