AYTO’DA İSG SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 06.10.2023

Aydın Ticaret Odamız ve Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu işbirliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İSGÜM' ün katılımıyla Odamız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda İş Yerlerinde Toza Maruziyetin Meslek Hastalığı Olarak Tanısı, İzlemi ve Yasal Yükümlülükleri Semineri gerçekleştirildi. Seminerde “Pnömokonyoz Nedir, Tanısı, Bildirimi ve Sağlık İzlemi, Pnömokonyoz Tanısında Radyolojik Yaklaşım, Meslek Hastalıklarından Doğan Hukuki Sonuçlar, İş Hijyeni konu başlıkları ele alınarak katılımcıların soruları cevaplandırıldı.
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından İş Sağlığı ve Güvenliği Koşullarının Geliştirilmesi Programı çerçevesinde desteklenen ve Odamız tarafından tamamlanan  “İnsana Yaraşır İş ve Geleceğimiz için Önce Güvenlik”  projemizin sürdürülebilirliğinin sağlanması için yerelde ve ulusalda sadece proje konusu olan maden sektörü değil, diğer sektörlerde de İSG koşullarının geliştirilmesi için işbirliği çalışmalarımıza devam ediyoruz.