İŞ YERLERİNDE TOZA MARUZİYETİN MESLEK HASTALIĞI OLARAK TANISI, İZLEMİ VE YASAL YÜKÜMLÜLÜKLERİ SEMİNERİ 02.10.2023

Sayın Üyemiz,

Odamız ve Ege İş Sağlığı ve Güvenliği Federasyonu işbirliği ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İSGÜM' ün katılımıyla 6 Ekim 2023 Cuma günü 13:30-17:30 saatleri arasında Odamız M. Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonu’nda İş Yerlerinde Toza Maruziyetin Meslek Hastalığı Olarak Tanısı, İzlemi ve Yasal Yükümlülükleri Semineri gerçekleştirilecektir. Seminerde “Pnömokonyoz Nedir, Tanısı, Bildirimi ve Sağlık İzlemi, Pnömokonyoz Tanısında Radyolojik Yaklaşım, Meslek Hastalıklarından Doğan Hukuki Sonuçlar, İş Hijyeni konu başlıkları ele alınacak olup katılım için Odamız 02562180909 nolu telefonundan (Dahili 131) kayıt yaptırılması gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur.