TÜRKİYE ULUSLARARASI SAĞLIK TURİZMİ MECLİSİ, TOBB YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE ODAMIZ BAŞKANI HAKAN ÜLKEN EV SAHİPLİĞİNDE TOPLANDI 29.09.2023

Türkiye Uluslararası Sağlık Turizmi Meclisi, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan Ülken ev sahipliğinde, Meclis Başkanı Özgür Öztan başkanlığında, Meclis Üyelerinin katılımıyla Ankara’da toplandı.​

Toplantı, “TOBB seçimleri ve Meclis VI. Olağan Toplantısı sonrası yapılan çalışmalarla ilgili Meclisin bilgilendirilmesi”, “Sektörel Ekonomi Şura’sı için hazırlanan “Meclis Sorun ve Çözüm Önerileri”nin değerlendirilmesi”,  “2024 yılı Meclis Faaliyet Planı hakkında görüş ve önerilerin alınması” gündemleriyle gerçekleştirildi.

2024 yılı Meclis Faaliyet Planlaması kapsamında yapılacak “Bölgesel Toplantılara ilişkin planlamalar” ile “Büyükelçilik ziyaretleri/davetlerinin” ivedilikle yapılması, bu konuda yetkinin Meclis Başkanı Özgür Öztan’a verilmesi karara bağlandı.