AYDIN İNCİRİ COĞRAFİ İŞARET SEMİNERİ 24.08.2023

Sayın Üyemiz,

28 Ağustos Pazartesi günü saat: 14.00’de Odamız Eğitim Salonunda Coğrafi İşaret Bilgilendirme Semineri gerçekleştirilecektir. Seminerde “6769 Sayılı Sinai Mülkiyet Kanunu kapsamında firmalara getirilen yeni zorunluluklar, firmaların yapması gerekenler, Türkiye Menşei Amblem ve Coğrafi İşaret Denetimlerinde işletmelerin hazırlaması gereken belgeler, İncir kurutma ve saklama koşulları, Coğrafi İşaretli Aydın İncirinin Markalaşma ve Pazarlaması Nasıl yapılır?” konuları ele alınacaktır. Seminer başlıkları,  Sınai Mülkiyet Danışmanı Huriye Özener, Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Ziraat Mühendisi Yusuf Gökmen, Gıda Mühendisi Çağlar Sağlam, İncir Araştırma Enstitüsü’nden Ziraat Yüksek Mühendisi Duygu Birol tarafından anlatılarak sorularınız cevaplanacaktır. Sektör açısından oldukça önem arz eden seminere katılım ücretsizdir. Seminere katılmak için Odamız 02562180909 dahili:131 nolu telefonundan kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Üyelerimizin bilgisine sunulur