AYTO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU VİZYONER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR 27.07.2023

Aydın Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Toplantısı, AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Çekmen ALTAY başkanlığında AYTO Hizmet Binasında bulunan AYMES Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, AYTO Kadın Girişimciler Kurulu’nun 2018-2023 yılları arasında yaptığı çalışmalar, girişimler ve yerel, ulusal ve uluslararası olarak gerçekleştirdiği projeler istişare edildi.

Toplantıda konuşan AYTO Yönetim Kurulu Üyesi Belgin Çekmen ALTAY, AYTO Kadın Girişimciler Kurulu olarak bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalara ve yürütülen projelere değinerek “Aydın Ticaret Odası olarak kadın girişimcileri her zaman önemseyen ve destekleyen bir odayız. Bu kapsamda AYTO Kadın Girişimciler Kurulu’nun yürüttüğü çalışmalar ekonomiye, sosyal hayata ve iş hayatına girmeyi düşünen kadınlara da örnek teşkil ediyor ve bu çalışmalar kadın istihdamı ve kadının ticari hayattaki görünümünü artıracaktır. Kurul olarak durmadık, fikirler ürettik, çalıştık. Bu kapsamda yıl boyunca özverili çalışmalarından dolayı AYTO Yönetim Kurulu, Meclis Üyelerimize, siz değerli AYTO Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerine ve Odamız personeline teşekkürlerimi iletiyorum. Bugün burada toplanmamızın amacı AYTO Kadın Girişimciler Kurulu olarak 2023 yılının geri kalanı ve 2024 yılı için yol haritamızı ve Meslek Komitelerimizden seçilen Kurul Üyelerimizi belirlemektir, bu yıl kurul olarak vizyoner çalışmalarımıza model fabrika ziyaretleri, ulusal ve uluslararası düzeyde Ticaret Odalarının Kadın Kurulları ile buluşmalar, iyi uygulama değişimleri gibi faaliyetler ekliyoruz. ” ifadelerine yer verdi.