Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub’ı Projesi Ekibinden AYTO' ya ziyaret 25.07.2023

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülen Rekabetçi Sektörler Programı çerçevesinde İzmir’de, EGİAD, İzmir Vakfı ve İZKA ortaklığıyla, İzmir Ekonomi Üniversitesi Yaratıcı Ekonomi Uygulama ve Araştırma Merkezi (İEÜKREA) tarafından yürütülen Kültürel ve Yaratıcı Endüstriler Dijital Girişimcilik Hub’ı Projesi kapsamında İzmir Ekonomi Üniversitesi'nden Dr. Sevay İpek Aydın (IEU+KREA Direktörü) ve Aslı Doydu (IEU+KREA Uzmanı), Create in İzmir projesi uzmanlarından Begüm Tatari, teknik destek ekibinden Tomas Cernevicius (Takım Lideri), Emir Dzanic (Kilit Uzman), İlksen Savaş (Proje Asistanları) Odamıza proje bilgilendirme ve tanışma ziyaretinde bulundu. Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Belgin ÇEKMEN ALTAY proje kapsamında hazırlanan Ege Tasarım Kimliği adlı kitap ve süregelen proje faaliyetleri hakkında görüş ve önerilerini sundu.