İŞ DÜNYASININ NABZI AYTO’DA ATIYOR 21.07.2023

Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali EROĞLU, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay MERSİN ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ticaret Odası’na ziyarette bulundular. Aydın özelinde güncel ekonomi konularına dair değerlendirmelerin ve AYTO ile TÜRKONFED çatısı altındaki Aydın’da ve Ege’de faaliyet gösteren iş dünyası derneklerinin işbirliği çalışmalarının ele alındığı toplantıda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve AYTO Başkanı Hakan ÜLKEN,  AYTO Meclis Başkanı ve Efeler Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Coşkun CERİT, AYTO Meclis Başkan Yardımcısı ve Aydın Genç İş İnsanları Derneği (AYGİAD) Başkanı Semih ÇAKIR bulundular. Toplantıda TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN Aydın’ın ekonomisinin kalkınması ve kültürel gelişimi için AYTO tarafından gerçekleştirilen ve planlanan çalışma ve projelere değindi. Toplantı sonunda Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali EROĞLU ve Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Oktay MERSİN, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Odamız Başkanı Hakan ÜLKEN’e rozet takdiminde bulunurken Hayalimizdeki Türkiye vizyon belgesini de paylaştılar. ÜLKEN, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED)Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali EROĞLU’na Efe Heykeli hediye etti.