Eğitim 20.06.2023

Sayın Üyemiz;
23 Haziran Cuma günü saat:17.00 - 19. 00 arası Odamız Konferans salonunda Maden sektöründe faaliyet gösteren işveren ve iş sağlığı güvenliği uzmanları için “MADENLERDE PSİKOSOSYAL RİSKLERİN YARATTIĞI STRES VE OLASI ADLİ BİR SÜREÇTE ELİMİZİ GÜÇLENDİREN İZLENEBİLİNİR DOKÜMANTASYON” konulu seminer gerçekleştirilecektir. Seminer,  Kalite, Müşteri Memnuniyeti, İş Sağlığı ve Güvenliği, Risk Yönetimi, Yönetim Sistemleri ve Dokümantasyon, İstatistik, Problem Çözme Teknikleri, Zaman Yönetimi, Proses Yönetimi, İyileştirme Teknikleri, Kurumsal İletişim, Stres Yönetimi gibi birçok konuda yaklaşık 150.000’in üzerinde kişiye eğitim veren BAŞ TETKİKÇİ/ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ UZMANI Teyfik BIYIKLI tarafından verilecektir. Ücretsiz olan seminere tüm sektör temsilcileri davetlidir. Seminere Katılım için Odamız 02562180909 dahili:131 nolu telefonuna kayıt yaptırılması gerekmektedir.