ASEAN PROJESİ KAPSAMINDA PAZAR ANALİZİ EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ 15.06.2023

Aydın Ticaret Odamızın da yürütücüsü olduğu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Adana Sanayi Odası (ADASO), Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliğinde devam eden “Güneydoğu Asya Birliği Üye Ülkeleri (ASEAN) ile Türkiye Arasında İş Diyaloğu Platformu Kurulması Projesi” kapsamında Pazar Analizi Eğitimi (Online) düzenlenlendi. Aydın Ticaret Odası, Adana Sanayi Odası, Eskişehir Sanayi Odası ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri başta olmak üzere Türkiye genelinde Oda ve Borsa Üyelerinin katılım sağladığı eğitimde Trademap üzerinden dış ticaret araştırması yapma ve  Trademap ile kurum içi piyasa istihbarat raporu hazırlama yolları Dış Ticaret Uzmanı Christianto Tonggo tarafından katılımcılara anlatıldı.