Madenlerde Olası İş Kazalarında İşverenin Sorumluluğu, İş Güvenliğinde Yasal Mevzuatlardaki Değişmeler ve İş Müfettişlerinin Dikkat Ettiği Hususlar Semineri 08.05.2023

Sayın Üyemiz,

11 Mayıs Perşembe günü saat:13.30’da Odamız Konferans salonunda Maden sektöründe faaliyet gösteren işveren ve iş sağlığı güvenliği uzmanları için “Madenlerde Olası İş Kazalarında İşverenin Sorumluluğu, İş Güvenliğinde Yasal Mevzuatlardaki Değişmeler ve İş Müfettişlerinin Dikkat Ettiği Hususlar” konulu seminer gerçekleştirilecektir. Seminerde maden alanında uzman iş Müfettişleri ve Hukukçular bilgilendirme yaparak sorularınızı cevaplayacaktır. Ücretsiz olan seminere tüm sektör temsilcileri davetlidir. Seminere Katılım için Odamız 02562180909 dahili: 121 ve 131 nolu telefonuna kayıt yaptırılması gerekmektedir.