AYMES, BERGAMA TİCARET ODASI VE AKHİSAR TİCARET BORSASI’NDA TANITILDI 02.03.2023

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi tarafından finanse edilen AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi projesi kapsamında Odamız bünyesinde kurulan AYMES-AYTO Mesleki Yeterlilik Merkezi, Bitkisel Yağ Üretim Operatörü, Zeytinyağı Üretim Operatörü, Fırın ve Unlu Mamüller Üretim Operatörü ve Tadımcı alanlarında sınav ve belgelendirme hizmeti vermek için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda AYMES Ekibi, Bergama Ticaret Odası ve Akhisar Ticaret Borsası’na bilgilendirme ziyaretinde bulundu. Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi KOLAT, Genel Sekreter Gülay KOÇ ve Oda Personeli Yeşim Fidan YILMAZOĞULLARI ile yapılan görüşmede AYMES ve Bergama Ticaret Odası arasında mesleki yeterlilik sınavlarında işbirliği sağlanması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Akhisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şerif ŞERİFOĞLU, Akhisar Ticaret Borsası Genel Sekreteri Gökben Dikili ALTAŞ’ın katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, Mesleki yeterlilik belgeleri, Aydın Ticaret Odası’nın bu alandaki çalışmaları, AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin faaliyetleri, sınav ve belgelendirme yapılacak meslek alanları, belgelendirme süreci hakkında bilgilendirmeler yapıldı, görüş ve öneriler alındı.