AYMES, 4 FARKLI MESLEKTE SINAV VE BELGELENDİRME HİZMETİ SUNACAK 24.02.2023

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı AB ve Mali Yardımlar Dairesi tarafından finanse edilen AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi projesi kapsamında Odamız bünyesinde kurulan AYMES-AYTO Mesleki Yeterlilik Merkezi, Bitkisel Yağ Üretim Operatörü, Zeytinyağı Üretim Operatörü, Fırın ve Unlu Mamüller Üretim Operatörü ve Tadımcı alanlarında sınav ve belgelendirme hizmeti vermek için çalışmalarına devam ediyor. Aydın Ticaret Odası 11. Meslek Komitesi (Toptan Perakende Gıda Grubu) ve 17. Meslek Komitesi (Hububat, Fırıncılık Ürünleri ve Muhtelif Tatlılar) Üyelerinin katılımları ile gerçekleştirilen toplantıda, AYMES Mesleki Yeterlilik ve Belgelendirme Merkezi’nin faaliyetleri ve sınav ve belgelendirme yapılacak meslek alanları hakkında bilgilendirmeler yapıldı ve AYTO Komite Üyelerinin görüş ve önerileri alındı.